top of page

ONDERSTEUNING & OPLEIDING

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

TRAINERSOPLEIDINGEN

Wij bieden diverse trainersopleidingen aan. In de meeste gevallen worden deze op aanvraag van een vereniging gegeven aan hun jeugdkader. Deze worden altijd op de accommodatie van de desbetreffende vereniging verzorgd door professionele docenten van TSM. Hierdoor is het laagdrempelig voor de (vrijwillige) trainer, hetgeen resulteert in een hogere opkomst. Alle cursussen bevatten veel praktische handvaten voor de cursisten.

VERENIGINGSONDERSTEUNING

Iedere vereniging stelt zich ten doel jeugdspelers op te leiden, maar het verankeren van bepaald gedachtengoed om dit naar tevredenheid te bereiken is een stuk lastiger. Daarvoor is TSM de ideale, stabiele partner. Wij kunnen voorzien in op maat gemaakte trajecten die uw (opleidings) filosofie op de lange termijn verankeren.

Klik hier voor meer informatie

Op basis van de TSM Periodisering van Voetbalontwikkeling zijn er 3 cursussen:

Cursus Trainer Ontwikkelingsfase (tot 12 jaar)
Cursus Trainer Groeifase (12-17 jaar)
Cursus Trainer Prestatiefase (17 jaar en ouder)

Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het aanbieden van trainerscursussen die zich richten op Functionele Techniektraining.

Cursussen Trainer Functionele Techniek

Klik op de naam van de cursus voor meer info.

JEUGDSPELERS & -KEEPERS

In Nederland en België verzorgen De Voetbalschool en Voetbalito exclusief activiteiten aan de hand van de Total Soccer Method. Zij mogen zich met recht TSM Academy noemen.

Schermafbeelding 2022-01-24 om 18.40.41.png
2015.12.14 - Logo Voetbalito.png
bottom of page