top of page

ONS TEAM

ROGER BONGAERTS
grondlegger

 

Roger, in het bezit van een UEFA A diploma en momenteel HJO van VVV-Venlo, heeft in heel wat landen gewoond en zodoende kennis gemaakt met verschillende (voetbal)culturen. Zijn leven is toegewijd aan dit mooie spel en de innovatie van trainingsmethodes met als doel iedere voetballer beter op te leiden. Dat is de reden dat hij een kwalitatief hoogstaande methode en visie heeft ontwikkeld die toegepast kan worden binnen elke voetbalorganisatie.

 

MARK HUIS IN 'T VELD
Ceo


Mark, in het bezit van een UEFA B en Keeperstrainer diploma's, is een jonge, maar zeer ervaren trainer. Hij reist intensief de (voetbal)wereld rond om trainers en coaches op te leiden, te inspireren en bovenal te enthousiasmeren.
Hij is eigenaar en mede-oprichter van de grootste  voetbalschool   van  de  Benelux; De Voetbalschool. De Voetbalschool is net als Total Soccer Method en Total Soccer Tours onderdeel van Total Soccer Network, het overkoepelende bedrijf waar Mark de leiding over heeft.

 

Uiteraard worden Roger en Mark ondersteund in het uitdragen van TSM door tal van licentiehouders en enthousiaste trainers.

bottom of page